Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Županija počela s isplatama uskrsnica umirovljenicima

Povodom uskršnjih blagdana u proračunu Osječko-baranjske županije osigurana su sredstva kojima se želi i na taj način pokazati da se poštuje umirovljenike. Stoga je županija od prošlog petka...

Povodom uskršnjih blagdana u proračunu Osječko-baranjske županije osigurana su sredstva kojima se želi i na taj način pokazati da se poštuje umirovljenike. Stoga je županija od prošlog petka započela s isplatom simboličnog iznosa od 150 kuna umirovljenicima prema Ispisu korisnika mirovine za Osječko-baranjsku županiju koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, i to za korisnike starosnih, prijevremenih starosnih i obiteljskih mirovina i korisnike invalidskih mirovina zbog opće nesposobnosti za rad i profesionalne nesposobnosti za rad, a korisnici nisu u radnom odnosu. Uskrsnicu ostvaruju i umirovljenici čiji ukupni iznos mirovina ostvarenih u Republici Hrvatskoj ili iz bivših jugoslavenskih republika iznosi 1.200 kuna ili manje, kao i drugi korisnici mirovine koji iz nekih razloga nisu na popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, a imaju navedeni iznos mirovine.

Naš najuzvišeniji blagdan dočekajmo i provedimo u miru, nadi i vjeri u bolji život i pobjedu dobra nad zlom. Obilježimo ga primjereno i dostojanstveno, mirno i sretno, u krugu obitelji i dragih osoba s mislima na one koje nosimo u srcu i sjećanju, a sa željom i molitvom da tako bude svakome, poručuju iz Županije.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »