Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Uvjeti korištenja

Prije nego što nastavite koristiti našu web stranicu, molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete koji reguliraju vaš pristup i korištenje naše platforme. Korištenjem ove web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i suglasni ste s uvjetima navedenima u nastavku:

1. Prihvaćanje Uvjeta

Korištenjem naše web stranice prihvaćate sve uvjete korištenja i obvezujete se pridržavati ih. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

2. Promjene Uvjeta

Novi Radio Đakovo zadržava pravo izmijeniti ove uvjete u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Svaka promjena postaje važeća odmah nakon objave na ovoj stranici. Preporučujemo redovito provjeravanje uvjeta kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.

3. Pravila Ponašanja

Korištenjem naše stranice obvezujete se pridržavati svih primjenjivih zakona i regulativa. Zabranjeno je ponašanje koje može narušiti rad stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, neovlašten pristup sustavima, manipulaciju sadržajem ili distribuciju zlonamjernih programa.

4. Intelektualno Vlasništvo

Svi materijali na ovoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, slike, logotipe i grafičke elemente, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Neovlašteno korištenje ili distribucija može rezultirati pravnim postupkom.

5. Ograničenja Odgovornosti

Unatoč našim nastojanjima pružiti točne i ažurirane informacije, Novi Radio Đakovo ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške ili propuste u sadržaju web stranice. Korištenje informacija s ove stranice odvija se na vlastiti rizik.

6. Kontakt

Za sva pitanja ili komentare u vezi s Uvjetima Korištenja, molimo kontaktirajte nas putem [email adresa] ili telefona [broj telefona].

Hvala vam što koristite Novi Radio Đakovo.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »