Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zimsko računanje vremena i pomicanje sata

U noći sa subote na nedjelju počinje zimsko računanje vremena. Dakle, u noći između 28. i 29. listopada, u 3 sata ujutro, kazaljke sata se pomiču unatrag za jedan sat. Odnosno, vraćaju se na 2...

U noći sa subote na nedjelju počinje zimsko računanje vremena. Dakle, u noći između 28. i 29. listopada, u 3 sata ujutro, kazaljke sata se pomiču unatrag za jedan sat. Odnosno, vraćaju se na 2 sata ujutro. S obzirom na to da počinje zimsko računanje vremena, mijenjaju se i razdoblja dnevnih tarifa za obračun struje, to jest struja će biti jeftinija od 21 sat do 7 ujutro, a prema višoj tarifi obračunavat će se od 7 do 21.

Za vozače od 1. studenog na snagu stupa obaveza vožnje s upaljenim kratkim svjetlima. "Na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla u razdoblju od 1. studenog do 31. ožujka. Na motociklu i mopedu za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena svjetla tijekom cijele godine. Novčanom kaznom od 30 eura kaznit će se za prekršaj vozač koji postupi suprotno odredbama ovog članka", stoji u Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »