Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zbog trgovanja kriptovalutama ostao bez 9.200 eura

Iz policije doznajemo o najnovijoj internet prevari. Nepoznati počinitelj je tijekom lipnja stupio u kontakt sa 61-godišnjakom zbog trgovanja kriptovalutama. Šezdesetjednogodišnjak je potom nepoznatom...

Iz policije doznajemo o najnovijoj internet prevari. Nepoznati počinitelj je tijekom lipnja stupio u kontakt sa 61-godišnjakom zbog trgovanja kriptovalutama. Šezdesetjednogodišnjak je potom nepoznatom počinitelju ustupio svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice, nakon čega je s njegovog računa u više navrata skinut iznos veći od 9.200 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem te poziva građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama.

Iz policije najavljuju da će tijekom nadolazećeg vikenda prometna policija provesti pojačane mjere s naglaskom na prekršaje koji za uzročno-posljedičnu vezu imaju nastanak prometnih nesreća, a to su prekoračenja brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, korištenje mobitela u vožnji, kao i drugim težim prekršajima.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »