Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zbog trgovanja kriptovalutama ostao bez 9.200 eura

Iz policije doznajemo o najnovijoj internet prevari. Nepoznati počinitelj je tijekom lipnja stupio u kontakt sa 61-godišnjakom zbog trgovanja kriptovalutama. Šezdesetjednogodišnjak je potom nepoznatom...

Iz policije doznajemo o najnovijoj internet prevari. Nepoznati počinitelj je tijekom lipnja stupio u kontakt sa 61-godišnjakom zbog trgovanja kriptovalutama. Šezdesetjednogodišnjak je potom nepoznatom počinitelju ustupio svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice, nakon čega je s njegovog računa u više navrata skinut iznos veći od 9.200 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem te poziva građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama.

Iz policije najavljuju da će tijekom nadolazećeg vikenda prometna policija provesti pojačane mjere s naglaskom na prekršaje koji za uzročno-posljedičnu vezu imaju nastanak prometnih nesreća, a to su prekoračenja brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, korištenje mobitela u vožnji, kao i drugim težim prekršajima.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »