Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Završila 20. ljetna škola mladih Društva Crvenog križa OBŽ

U nedjelju je, 27. kolovoza, pokaznom vježbom završila 20. ljetna škola mladih Društva Crvenog križa OBŽ koja se tijekom prošloga tjedna održala u Orahovici. Sudjelovalo je preko 100 mladih iz...

U nedjelju je, 27. kolovoza, pokaznom vježbom završila 20. ljetna škola mladih Društva Crvenog križa OBŽ koja se tijekom prošloga tjedna održala u Orahovici. Sudjelovalo je preko 100 mladih iz društava Hrvatskog Crvenog križa s područja djelovanja Hrvatskog Crvenog križa Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije, pobjednička ekipa podmlatka ovogodišnjeg natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa iz Trogira, mladi Crvenog križa iz Bosne i Hrcegovine (Brčko, Tuzla) i Srbije, (Sombor, Novi Sad) te mladi Ukrajinci koji su na području Republike Hrvatske pod međunarodnom zaštitom zbog rata. Mladi su se osposobljavali za voditelje radionica vršnjačke edukacije programa Crvenog križa.

Odabirom voditelja programa iz redova mladih volontera s područja Osječko-baranjske županije, ali i odabirom sudionika, i ovogodišnja 20. ljetna škola polučila je odlične rezultate te će se sudionici dodatno umrežiti i osposobiti za još kvalitetniju provedbu programa Crvenog križa u svojim sredinama. U dosadašnjem djelovanju Ljetne škole obučeno je preko 2.500 sudionika i ona je postala prestižna ljetna škola koja priprema i obučava mlade za sve vrste aktivnosti Hrvatskog Crvenog križa, a posebno za djelovanje u izvanrednim situacijama.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »