Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Završen 9. ARLA festival

Prošlog je vikenda završen deveti po redu ARLA festival – festival urbane kulture u Đakovu. Nakon niza radionica, festival je završen glazbenim programom u Strossmayerovom perivoju u subotu navečer,...

Prošlog je vikenda završen deveti po redu ARLA festival – festival urbane kulture u Đakovu. Nakon niza radionica, festival je završen glazbenim programom u Strossmayerovom perivoju u subotu navečer, a okupljene su zabavili Vanja i Nešvil Funk, Porto Morto, Antenat te Seven That Spells. Koncert i druženje trajali su do ranih jutarnjih sati, a sam događaj bio je kruna tjedna lijepog i uspješnog druženja.

Podsjećamo, kroz gotovo tjedan dana festiala, ARLA je otvorila festival svirkom u Kingu u utorak, održala radionicu prirodne kozmetike, piknik te nekoliko radionica za djecu – čitanje priča, izrada mobila, a prisutni su u subotu mogli uživati i u akrobacijam Tricycle Traume, suvremenog cirkusa te Gabrijele Brletić Magmatike, performerice s vatrom koja je nastupala zajedno s bendovima u subotu navečer.

Udruga ARLA zahvaljuje svim sudionicima i medijima na posjeti i podršci te najavljuje nova druženja i to uskoro.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »