Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zaprašivanje komaraca na području Grada Đakova

Novi tretman usmjeren na uništavanje odraslih jedinki komaraca na području Grada Đakova provodit će se 25., 28. i 29. kolovoza. Danas, 25. kolovoza 2023., u večernjem terminu od 20:30 sati do 22:00...

Novi tretman usmjeren na uništavanje odraslih jedinki komaraca na području Grada Đakova provodit će se 25., 28. i 29. kolovoza.

Danas, 25. kolovoza 2023., u večernjem terminu od 20:30 sati do 22:00 sata tretirat će se ulice Đakova.

U ponedjeljak, 28. kolovoza, u večernjim satima od 20:30 do 23:00 sata u naseljima: Selci Đakovački, Piškorevci, Novi Perkovci, Đurđanci – preko Piska nazad prema gradu i jezero.

U Utorak, 29. kolovoza, komarci će se zaprašivati u jutarnjim satima od 6:00 sati do 08:00 sati u Kuševcu, Ivanovcima Đakovačkim i Širokom Polju.

Mole se građani da se ne zadržavaju na otvorenome u područjima provedbe i u vrijeme suzbijanja, a posebno se to odnosi na osjetljivije osobe kod kojih bi insekticid mogao izazvati iritaciju dišnih puteva.

Ukoliko na području koje se tretira postoje pčelari koji drže košnice, mole se da pčelama onemoguće izlaz iz košnica. Potreban je oprez u prometu zbog stvaranja dimne zavjese na prometnicama prilikom tretiranja. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta akcija se odgađa do slijedećeg povoljnog vremenskog razdoblja.

Foto: Arhiva

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »