Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Započela sezona skupnog lova u Lovačkom društvu ,,Lisice'' Punitovci

Jučer, u nedjelju 17. listopada Lovačko društvo „Lisica“ Punitovci upriličilo je otvorenje sezone skupnog lova. Bio je to lov na grabežljivce, čaglja, lisice, šojke te lov na fazana i divlju...

Jučer, u nedjelju 17. listopada Lovačko društvo „Lisica“ Punitovci upriličilo je otvorenje sezone skupnog lova. Bio je to lov na grabežljivce, čaglja, lisice, šojke te lov na fazana i divlju svinju. Tridesetak lovaca među kojima i gosti iz Vuke, Ivanovaca, Piškorevaca i Koške okupilo se u lovnim objektima uz rijeku Vuku, na ivici šume na mjestu koje je nekada bio pašnjak nekadašnjih stanovnika Starih Punitovaca. Lovu je nazočio i Dragan Zlosa, dopredsjednik LS OBŽ , ujedno i lovac Donje Motičine, a i voditelj lovno- gospodarstvene osnove punitovačkog društva .

Nakon doručka kuhanih kobasica postrojenim lovcima pozdravne riječi uz napomene o lovu uputili su predsjednik Josip Konjušak i lovnik Jozo Kristek uz pohvale Dragana Zlose o radu društva i napomenu da je rijetkost u lovu kao danas vidjeti 17 lovačkih pasa, rijetkost i u lovu i sa puno većim brojem lovaca.

Po završetku lova postrojeni lovci odali su počast ustrijeljenoj divljači, 6 fazana, koka i šojka. Uslijedilo je druženje uz lovački čobanac, majstora Zvonka Konjušaka.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »