Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Za nesreću kriva neprilagođena brzima

Jučer, 14. lipnja u 15,10 sati na Županijskoj cesti 4129 između mjesta Gašinci i Satnica Đakovačka došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 46-godišnji vozač osobnog automobila,...

Jučer, 14. lipnja u 15,10 sati na Županijskoj cesti 4129 između mjesta Gašinci i Satnica Đakovačka došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 46-godišnji vozač osobnog automobila, objavila je PU osječko-baranjska.

Do prometne nesreće došlo je na način da 46-godišnji hrvatski državljanin nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i osobinama ceste te je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u vozilo koje se u tom trenutku kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao vozač 27-godišnji hrvatski državljanin.

Od siline udara osobni automobil 46-godišnjaka sletio je u odvodni kanal gdje na mjestu prometne nesreće smrtno stradao. Vozač 27-godišnjak zadobio je lake tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uz suradnju sa zamjenikom Općinskog državnog odvjetnika i Sudskog vještaka.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »