Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vrpolje:Brzi vlak naletio na osobni automobil

Dana 6. kolovoza, oko 23 sata, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu o naletu brzog vlaka na automobil, u Vrpolju, na željezničkoj pruzi Vinkovci –...

Dana 6. kolovoza, oko 23 sata, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu o naletu brzog vlaka na automobil, u Vrpolju, na željezničkoj pruzi Vinkovci – Zagreb. Prilikom udara u automobil u kojem nije bilo osoba, došlo je do iskliznuća lokomotive iz tračnica. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Prometovanje je bilo u prekidu na oba kolosijeka u vremenu od 22.15 do 23.30 sati, a nakon toga je prometovanje omogućeno sjevernim kolosijekom, dok je južnim i dalje u prekidu.

Policijski službenici su uhitili vozača osobnog automobila (r.1997) nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, navode iz PU Brodsko-posavske.

U vezi jučerašnjeg događaja od 6. kolovoza i naleta vlaka (oko 22.15 sati) na osobni automobil (vijest: Nalet vlaka na automobil), policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Pritom je utvrđeno da se radi o putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Zagreb – Vinkovci u kojem se nalazilo 20 osoba. Nadalje je utvrđeno da je 26-godišnjak upravljao osobnim automobilom krećući se poljskim putem, te je uslijed nepažnje ušao na južni kolosijek željezničke pruge gdje je automobil ostao zaglavljen. Vozač je prije naleta vlaka napustio automobil, a lokomotiva je pri udaru u navedeni automobil iskliznula iz tračnica, dok je automobil odbačen na poljski put pored južnog kolosijeka. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »