Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozio u krivom smjeru, biciklist iz Belog Manastira napuhao 3,06 promila

Jučer se na autocesti A-5, 72-godišnji vozač osobnog automobila iz Pašmana kretao iz smjera Slavonskog Broda u smjeru Đakova u suprotnom ili zabranjenom smjeru, tj. kolničkom trakom namijenjenom...

Jučer se na autocesti A-5, 72-godišnji vozač osobnog automobila iz Pašmana kretao iz smjera Slavonskog Broda u smjeru Đakova u suprotnom ili zabranjenom smjeru, tj. kolničkom trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 10.000,00 kuna te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca, a po pravomoćnosti će mu se odrediti  6 negativnih bodova.

Također, zabilježen je novi rekorder u prometu. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je jučer u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 33-godišnji biciklist iz Belog Manastira. Evidentirana mu je koncentracija od 3,06 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »