Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozio s krivotvorenim registarskim pločicama

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih izdvajamo kaznena djela krađa, oštećenje tuđe stvari i krivotvorenje isprave....

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih izdvajamo kaznena djela krađa, oštećenje tuđe stvari i krivotvorenje isprave.

U četvrtak, 3. lipnja, u Đakovu, nepoznati počinitelj je ukrao bicikl koji se nalazio ispred trgovačke radnje. Vlasniku, 32-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta veća od 2 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose posebno izvješće i nastavljaju traganje za nepoznatim počiniteljem. U vremenu od 28. travnja do 20. svibnja, u polju, u blizini mjesta Ada, nepoznati počinitelj je poprskao i uništio oko 4 hektara ekološkog usjeva pšenice „Pir“ . Pravnoj osobi iz Zagreba počinjena je materijalna šteta veća od 20 000 kuna. Također se nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem. Zatim, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 43-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“. Jučer, 7. lipnja, u Osijeku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnjak te su utvrdili da se na vozilu nalaze krivotvorene registarske pločice. Registarske pločice policija je oduzela i podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »