Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozio automobil alkoholiziran bez važeće vozačke dozovole

Tijekom vikenda na području PP Đakovo provedene su najavljene pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu". U pojačanim...

Tijekom vikenda na području PP Đakovo provedene su najavljene pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu". U pojačanim mjerama evidentirano je ukupno 23 prometna prekršaja od čega 4 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u krvi.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 41- godišnjaka, kod kojega je utvrđena koncentracija alkohola od 1,85 g/kg, koji je upravljao vozilom, dok mu je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana, te za vrijeme upravljanja vozilo nije kod sebe imao prometnu dozvolu. Za počinjene prekršaje predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2940 eura ili kazna zatvora do 60 dana, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B" kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova. Zbog prethodno evidentiranih prekršaja i pravomoćnih presuda Općinskog suda u Đakovu, od 41-godišnjaka je na potvrdu privremeno oduzet osobni automobil, te je uhićen, a jučer, 15. siječnja 2023. godine, uz Optužni prijedlog priveden u prostorije Općinskog sud u Đakovu.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »