Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozio automobil 157km na sat, kazna 5000 kuna

Jučer, 8. ožujka, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je 1 vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola. U 20,15 sati, u Vukojevcima, dogodila se prometna...

Jučer, 8. ožujka, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je 1 vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola.

U 20,15 sati, u Vukojevcima, dogodila se prometna nesreća. Vozač osobnog automobila, 62-godišnji hrvatski državljanina iz Satnice Đakovačke je uslijed neprilagođene brzine kretanja udario u osobni automobil koji se kretao ispred njega. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,65 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

U 11,46 sati, na državnoj cesti broj 7 (Darda - Osijek), zaustavljen je 45-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira. Vozač je upravljao osobnim automobilom, marke Škoda Fabia i kretao se brzinom od 157 km na sat, van naselja, gdje je brzina ograničena na 90 km na sat. Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 5 000 kuna te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec te 3 negativna prekršajna boda.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »