Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozaču automobila kazna 15 000 kuna

Jučer, 26. travnja na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 4 vozača (3 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola. Najveća...

Jučer, 26. travnja na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 4 vozača (3 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 18 sati, u Osijeku, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin iz Tenja. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,49 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »