Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozači učestalo bježe s mjesta nesreće

Tijekom prošloga tjedna na području Đakova dogodilo se 5 prometnih nesreća u kojima su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede, izvještava đakovačka policija. I u ovom izvješću doznajemo kako...

Tijekom prošloga tjedna na području Đakova dogodilo se 5 prometnih nesreća u kojima su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede, izvještava đakovačka policija. I u ovom izvješću doznajemo kako vozači često napuštaju mjesto nesreće bez da ostave podatke o sebi. Srećom, policija ih brzo pronađe, pa je tako pronašla vozača koji je prouzročio nesreću u ulici Božidara Adžije uslijed nepropisnog uključivanja vozilom u promet.

U Kuševcu na raskrižju Ulica Augusta Šenoe i Ante Starčevića, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovao je vozač osobnog automobila uslijed nepoštivanja prednosti prolaska. I na kraju spomenimo još jednog vozača koji je napustio mjesto nesreće. U đakovačkoj Splitskoj ulici dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao vozač teretnog automobila uslijed nepropisnog okretanja.  Vozač je napustio mjesto događaja ali je i njega policija ubrzo pronašla te je obavljen očevid nad vozilom.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »