Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vozač zbog visoke koncentracija alkohola u krvi prevezen u KBC Osijek

Jučer, 16. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 5 vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Oko 10 sati, u Osijeku, dogodila se prometna...

Jučer, 16. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 5 vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

Oko 10 sati, u Osijeku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač, 42-godišnji hrvatski državljanin uključivao se u promet s parkirnog mjesta vožnjom unatrag te je zadnjim dijelom osobnog automobila udario je u plastičnu kantu za otpatke, a potom je prednjim dijelom svog osobnog automobila udario u parkirani osobni automobil.

Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 3,77 grama po kilogramu, te je zbog visoke koncentracija alkohola u krvi prevezen u Klinički bolnički centar Osijek na odjel opservacije objedinjenog hitnog bolničkog prijema.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »