Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Viškovčanin vozio pijan za što bi mogao platiti 20.000 kn kazne

Jučer, 18. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena četiri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost...

Jučer, 18. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena četiri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u poslijepodnevnim satima u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač 47-godišnji hrvatski državljanin iz Viškovaca.

Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,22 grama po kilogramu. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »