Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vinković: "Za divlja odlagališta građevinskog otpada kriva je gradska vlast"

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Đakova Zoran Vinković na današnjoj konferenciji za medije istaknuo je kako je "Zeleno Đakovo" jedan od ključnih programa njegove kampanje. Podsjetio je na neke...

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Đakova Zoran Vinković na današnjoj konferenciji za medije istaknuo je kako je "Zeleno Đakovo" jedan od ključnih programa njegove kampanje.

Podsjetio je na neke od aktivnosti u njegovom mandatu kao što su saniranje Vitike, pripremljene projekte Reciklažnih dvorišta, nabave posuda za odvajanje otpada, projekte za energetsku obnovu zgrada i kuća te niz drugih projekata vezanih uz ovu problematiku.

Za današnji susret s novinarima Vinković je odabrao lokaciju uz parcelu koja je bila namijenjena za azil životinja, a sada je, kako kaže, pretvorena u divlje odlagalište građevinskog otpada.

Odgovorno tvrdim da je ovo napravljeno po nalogu gradske vlasti, a slična deponija nalazi se i ispod Strossmayerovog parka, dodao je Vinković.

Vinković je upozorio i na županijsku cestu Pisak – Đurđanci, te poziva na saniranje mosta koji je oštećen u nedavnoj prometnoj nesreći i nastavak radova na izgradnji ove ceste.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »