Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vinković: Vratimo grad građanima

Danas je na Gradskoj tržnici održana konferencija za medije na kojoj je o aktualnim temama u gradu, ispred koalicije Srcem za Đakovo, govorio bivši gradonačelnik Zoran Vinković. Tom je prilikom...

Danas je na Gradskoj tržnici održana konferencija za medije na kojoj je o aktualnim temama u gradu, ispred koalicije Srcem za Đakovo, govorio bivši gradonačelnik Zoran Vinković. Tom je prilikom istaknuo probleme vezanim uz rad Gradske tržnice.

Vinković je podsjetio kako je upravo na istom mjestu za vrijeme prošle gradske vlasti gotovo 70 OPG-ova dobilo certifikat o domaćoj proizvodnji, te na akciju "Kupujmo domaće, kupujmo đakovačko". Svega toga , kako navodi, danas više nema.

Vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva naišli su na zatvorena vrata gradske uprave, te Vinković apelira na gradonačelnika da nešto poduzme kako, već sada, ne bi došlo do gašenja nekih radnih mjesta.

Jedna od mjera koja bi trebala biti prioritet Gradskoj vlasti, u ovo vrijeme pandemije koronavirusa, je smanjenje plaća gradskih dužnosnika.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »