Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vinković: "Proračun Grada Đakova je predizborni"

Proračun grada Đakova za sljedeću godinu, tema je konferencije za novinare bivšeg gradonačelnika Zorana Vinkovića. "U ovoj godini nema niti jednog značajnog projekta za grad iz kojeg bi se povukla...

Proračun grada Đakova za sljedeću godinu, tema je konferencije za novinare bivšeg gradonačelnika Zorana Vinkovića. "U ovoj godini nema niti jednog značajnog projekta za grad iz kojeg bi se povukla sredstva EU, a proračunza 2021 godinu je prije svega predizborni", naglasio je Vinković.

Vinković tvrdi da ne postoje projekti koji bi oživjeli đakovačko gospodarstvo jer je samo 2,7 milijuna kuna namijenjeno za nova radna mjesta. S druge strane, Grad za plaće izdvaja 2 milijuna kuna više.

Osvrnuo se Vinković i na uređenje bajera, smatrajući kako se na loš način bez postojanja projekta, uljepšava okoliš budućega osobnog življenja.

Spomenuo je također i deložaciju HSS-a iz svojih prostorija, rekavši kako je to "pucanj u demokraciju".

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »