Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vinković o kriminalu u gradu: prodaji vezovskog šatora, izboru ravnatelja Muzeja i divljem odlagalištu u Pisku

Prodaja takozvanog vezovskog šatora, neimenovanje ravnatelja Muzeja Đakovštine te odlagalište azbesta u Pisku bile su teme konferencije za novinare koju je u ime koalicije „Srcem za Đakovo” bivši...

Prodaja takozvanog vezovskog šatora, neimenovanje ravnatelja Muzeja Đakovštine te odlagalište azbesta u Pisku bile su teme konferencije za novinare koju je u ime koalicije „Srcem za Đakovo” bivši đakovački gradonačelnik Zoran Vinković sveo pod zajedničku temu “Kriminal u Gradu Đakovu”.Govoreći o prodaji vezovskog šatora, Vinković je konstatirao kako zbog nemara aktualne gradske vlasti ove godine nisu održani Vezovi dok se istodobno, kako je rekao, održavaju sve druge slične manifestacije u Hrvatskoj.

„Hoće li se tim sredstvima podmiriti troškovi triju izgubljenih radnih sporova koje je Univerzal izgubio zbog nebrige, nemara i neznanja?”- zapitao se Vinković dodavši da će sve to pasti na teret radnika i građana.

Što se tiče imenovanja ravnatelja Muzeja Đakovštine, Vinković je prozvao gradsku vlast da nije potvrdila dosadašnjeg ravnatelja Boru Bijelića, koji je bio jedini kandidat na natječaju i koji je dobio potporu Upravnog vijeća, jer se čuva mjesto za jednog od članova HDZ-a, aludirajući na najavljeno ukidanje funkcija zamjenika gradonačelnika.

Vinković je prozvao gradsku vlast i zbog gradske imovine u Pisku, odnosno čestica na kojima , kako je rekao, pod patronatom grada napravljeno divlje odlagalište za azbest.

" Osobno ću prijaviti Grad i to im neće biti prvi put da imaju nalog Ministarstva za uklanjanje tih divljih deponija”, najavio je Vinković.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »