Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vikend:30 prekršaja u prometu

Autor: Novi Radio

28-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji od 1,55 g/kg.

Vikend:30 prekršaja u prometu - Novi Radio, Đakovo

Za vrijeme vikenda 03.05.-05.05.2024.godine na području PP Đakovo provedene su najavljene pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu" (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel). Ukupno je evidentirano 30 prekršaja. Od ukupnog broja prekršaja evidentirano je 6 vozača koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola u krvi i jedan vozač koji se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu. Najveća koncentracija alkohola utvrđena je dana 05.05.2024.godine u 04,27 sati u Đakovo, gdje je zaustavljen 28-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji od 1,55 g/kg. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna 2650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, do 12 mjeseci zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, te 6 negativnih prekršajnih bodova.

Dana 11/12.05.2024. godine u vremenu od 23,00 do 05,00 sati na području Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se pojačane mjere usmjerene na prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

U Đakovu poginuo motociklist - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

U Đakovu poginuo motociklist

Na raskrižju đakovačke obilaznice i prilazne ceste na A5, jučer oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 26-godišnji motociklist

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »