Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Vikend u Đakovu obilježen sukobom navijača

U subotu navečer u Đakovu, u Jelačićevoj ulici, oko 21 sat, uoči utakmice Osijek Hajduk dogodio se sukob navijača nakon čega je došlo do oštećenja inventara ugostiteljskog objekta dok je jedna...

U subotu navečer u Đakovu, u Jelačićevoj ulici, oko 21 sat, uoči utakmice Osijek Hajduk dogodio se sukob navijača nakon čega je došlo do oštećenja inventara ugostiteljskog objekta dok je jedna osoba zatražila liječničku pomoć u KBC-u Osijek. Ozljeđena osoba zadobila je laške tjelesne ozljede. Nakon sukoba, na teren je ubrzo izašla interventna policija, dvije marice i tri službena automobila koji su cijelu noć čuvali mir na ulicama i obližnje ugostiteljske objekte. U međuvremenu su uhićene dvije osobe, a policija i dalje intenzivno radi na otkrivanju svih relevantnih činjenica koje se odnose na ovaj događaj. Glasnogovornik PU Osječko-baranjske Zoran Kon nazvao je ovakav događaj vandalizmom koji se neće tolerirati te da će u što kraćem roku privesti sve odgovorne.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »