Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Varalica se predstavio kao direktor, pa uplatila stranoj firmi 31.000 eura

Nepoznati je počinitelj od 12. do 16. siječnja uputio elektronsko pismo djelatnici jednog trgovačkog društva iz Valpova, kojoj se lažno predstavio kao direktor tvrtke te je od nje zatražio uplatu...

Nepoznati je počinitelj od 12. do 16. siječnja uputio elektronsko pismo djelatnici jednog trgovačkog društva iz Valpova, kojoj se lažno predstavio kao direktor tvrtke te je od nje zatražio uplatu na račun jednog trgovačkog društva izvan granica Republike Hrvatske u iznosu većem od 31.000 eura, što je ona učinila.

Ubrzo je shvatila da prevarena, zbog čega je od odgovorne osobe društva zaprimljena kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja kaznenog djela prijevare.

Slijedi daljnji rad na otkrivanju počinitelja opisanog kaznenog djela.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »