Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Upravljao automobilom s 1,89 promila

Na području PU osječko-baranjske od 10. do 12. studenog evidentirano je 20 vozača (14 vozača osobnog automobila, tri vozača bicikla, jedan vozač teretnog automobila, jedan vozač traktora i jedan...

Na području PU osječko-baranjske od 10. do 12. studenog evidentirano je 20 vozača (14 vozača osobnog automobila, tri vozača bicikla, jedan vozač teretnog automobila, jedan vozač traktora i jedan vozač električnog romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 11. studenog u 23 sata u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 55-godišnjak iz Viškovaca. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,89 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »