Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ukrao više stotina litara goriva

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 4 kaznena djela od kojih izdvajamo kaznena djela teška krađa i oštećenje tuđe stvari. U vremenu od 18....

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 4 kaznena djela od kojih izdvajamo kaznena djela teška krađa i oštećenje tuđe stvari.

U vremenu od 18. do 20. rujna, u Svetom Đurađu, nepoznati počinitelj je provalio spremnike za gorivo na radnim strojevima i ukrao više stotina litara goriva. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta nekoliko tisuća kuna. Zatim, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 62-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari. Tijekom kolovoza ove godine, u Baranjskom Petrovom Selu, 62-godišnjakinja je oštetila osobni automobil, vlasništvo 37-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 5000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »