Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ukrao rakijski kotao, kućno kino i bicikle

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela teška krađa i dva kaznena djela krađa. U periodu...

 • Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela teška krađa i dva kaznena djela krađa.

  U periodu od 18. do 29. ožujka, u Čepinu, nepoznati počinitelj provalio je pomoćne prostorije obiteljske kuće vlasništvo 92-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao rakijski kotao. Vlasniku je počinjena materijalna šteta veća od 2000 kuna.

  Potom su u noći s 26. na 27. ožujka, u Osijeku, nepoznati počinitelji ukrali ispred stambene zgrade i učeničkog doma dva bicikla, vlasništvo maloljetnika i 18-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta od više tisuća kuna.

  Zatim, u noći s 28. na 29. ožujka, u blizini mjesta Bistrinci, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu vlasništvo 21-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao kućno kino s pripadajućim zvučnicima. Vlasniku je počinjena materijalna šteta veća od 3000 kuna.

  Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljima.

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

  Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

  Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »