Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Uključivanje ribe u školsku prehranu

S ciljem poticanja i povećanja konzumacije proizvoda ribarstva i akvakulture, kao i podizanja svijesti o značaju zdrave prehrane kod djece, kroz novi Program za ribarstvo i akvakulturu Republike Hrvatske...

S ciljem poticanja i povećanja konzumacije proizvoda ribarstva i akvakulture, kao i podizanja svijesti o značaju zdrave prehrane kod djece, kroz novi Program za ribarstvo i akvakulturu Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2021. – 2027. godine predloženo je financiranje uključivanja domaćih proizvoda ribarstva i akvakulture u prehranu djece u odgojno-obrazovnim ustanovama u Republici Hrvatskoj. Cilj je da se ovi proizvodi u budućnosti što više koriste u prehrani djece i postanu značajan dio njihovih zdravih obroka te da se promoviraju i potiču lokalni proizvođači i konzumacija domaćih proizvoda.

Osim promicanja uravnotežene prehrane i zdravih prehrambenih navika djece u odgojno-obrazovnim ustanovama, potpora ovim aktivnostima ima za cilj i dodatno ojačati hrvatski sektor ribarstva i akvakulture, prvenstveno tržište proizvoda ribarstva i akvakulture. Uz unaprjeđenje uvjeta za stavljanje na tržište, poboljšanje distribucije domaćih proizvoda ribarstva i akvakulture i davanje prednosti lokalnim proizvođačima doprinijet će se i očuvanju radnih mjesta, a na taj način i razvoju hrvatskog ribarstva i akvakulture.

3. Festival tehnike u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

3. Festival tehnike u Đakovu

U petak, 11. listopada, održava se 3. Festival tehnike u Đakovu kojemu je i ovoga puta domaćin OŠ „V. Nazora”. Zainteresirani...

Još jedno priznanje Srednjoj Strukovnoj školi Antuna Horvata Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Još jedno priznanje Srednjoj Strukovnoj školi Antuna Horvata Đakovo

Među tri najbolja projekta u Hrvatskoj izabran je projekt Srednje strukovne škole Antuna Horvata „Arheolozi jučerašnjeg svijeta“

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »