Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Uhićen zbog sumnje da je zapalio parkirani automobil

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“....

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je  9. travnja oko 6 sati prinošenjem otvorenog plamena zapalio parkirani automobil u Osijeku, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Automobil je u potpunosti izgorio, a 62-godišnjoj vlasnici nastala je materijalna šteta od 30.000 eura. Oštećeno je i vozilo koje je bilo parkirano uz njega.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 37-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.

Tekst: PU OBŽ

Foto:Ilustarcija

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »