Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ugostitelji će za blagdane raditi do 2 sata iza ponoći

Ministar zdravstva Vili Beroš najavio je mogućnost da se u noći s Badnjaka na Božić i sa Satre godine na Novu produži rano vrijeme ugostiteljskih objekata i održavanja događaja na otvorenom do...

Ministar zdravstva Vili Beroš najavio je mogućnost da se u noći s Badnjaka na Božić i sa Satre godine na Novu produži rano vrijeme ugostiteljskih objekata i održavanja događaja na otvorenom do dva sata nakon ponoći- Beroš smatra kako je epidemiološka situacija u zemlji mirna te da se sadašnje vrijeme ugositeljskih objekata do 12 sati može produžiti do 2 sata ujutro. To je, kaže prijedlog Nacionalnog stožera civilne zaštite, a na županijskim stožerima je procjena hoće li neke događaje na otvorenom dopuštati ili neće. Općenito kada je u pitanju cijepljenje, u Hrvatskoj je s 21. prosincem 2.246,958 osoba cijepljeno bar jednom dozom što čini 61, 98 posto odraslog stanovništva.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »