Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ugostili smo učenike PŠ Slatinik Drenjski - pobjednike međunarodnog natječaja Postani umjetnik Dunava 2019!

Učenici Ilija Kovač, Ema Matijaković, Filip Zorbas, Ivan Matković, Antonio i Kristijan Saks te Ivano i Martina Matanovac ovogodišnji su pobjednici međunarodnog natječaja “Postani...

Učenici Ilija Kovač, Ema Matijaković, Filip Zorbas, Ivan Matković, Antonio i Kristijan Saks te Ivano i Martina Matanovac ovogodišnji su pobjednici međunarodnog natječaja “Postani umjetnik Dunava 2019!”.

Riječ je o likovnom natječaju koji svake godine okuplja veliki broj umjetnika u dobi od šest do 16 godina, a provodi se u svih 13 zemalja podunavske regije.

Inspirirani moćnim Dunavom učenici razredne nastave iz PŠ Slatinik Drenjski oduševili su žiri svojom kreativnošću. Na ovaj je natjačaj svoje radove poslalo ukupno 667 učenika iz 127 škola (275 likovnih radova i 72 videozapisa). Nijanse su na kraju odlučivale, pa tako učenici Osnovne škole Drenje dijele prvo mjesto s učenicima iz Austrije i Srbije.

U listopadu su učenici otputovali na nagradno putovanje u Budimpeštu gdje su tijekom tri dana družili se s ostalim nagrađenim učenicima i uživali u razgledavanju znamenitosti mađarske prijestolnice.

Hvala učenicima i mentorici Željki Rossi na posjetu našem radiju i još jednom čestitamo na ovom velikom uspjehu!

 • Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

  Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

  Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

  Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »