Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Udruga za zaštitu životinja Đakovo poziva građane na volontiranje

Udruga za zaštitu životinja Đakovo svoj rad započela je 2015. godine s ciljem sklanjanja i zbrinjavanja napuštenih žvotinja s područja Đakova i Đakovštine, a danas se može pohvaliti kako su...

Udruga za zaštitu životinja Đakovo svoj rad započela je 2015. godine s ciljem sklanjanja i zbrinjavanja napuštenih žvotinja s područja Đakova i Đakovštine, a danas se može pohvaliti kako su u četiri godine spasili preko stotinu pasa, a njih više od 80 je pronašlo svoje domove. Danko Celjak, dopredsjednik Udruge, istaknuo je kako su i dalje najveći problem volonteri, kojih nema.

DOsim toga, vrijeme je ljetnih godišnjih odmora, a mnogi vlasnici pasa, nažalost, ne mogu voditi svoje ljubimce sa sobom na more. Ukoliko ih susjedi ne mogu pričuvati za vrijeme boravka na moru, vlasnici pasa, svoje ljubimce često puštaju na ulicu. Na taj problem ukazuje i velik broj pasa lutalica na području Đakova.

U Udruzi su još jednom istaknuli o velikoj potrebi za volonterima čiji zadatak je jedino šetnja pasa. Svi koji su u mogućnosti mogu se javiti na broj koji je objavljen na Facebook stranici Udruge. (097 665 1717)

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »