Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Udruga za psiho – socijalne potrebe „Amadea“: Završena edukacija za djelatnice projekta „Zaželi – dobro svima“

Jučer, 23. lipnja 2021. godine u Udruzi za psiho – socijalne potrebe „Amadea“ u Đakovu uručena su uvjerenja o osposobljavanju za djelatnice projekta „Zaželi – dobro svima“. Deset žena...

Jučer, 23. lipnja 2021. godine u Udruzi za psiho – socijalne potrebe „Amadea“ u Đakovu uručena su uvjerenja o osposobljavanju za djelatnice projekta „Zaželi – dobro svima“.

Deset žena pripadnica ciljane skupine završilo je programe osposobljavanja cvjećar – aranžer te uzgajivačica i prerađivačica ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja. Edukaciju je provelo Otvoreno pučko učilište Ivan u Đakovu s ciljem povećanja razine konkurentnosti djelatnica na tržištu rada nakon završetka projekta.

Projekt “Zaželi – dobro svima” ostvaruje se u okviru poziva Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II, u sklopu ESF Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”. Vrijednost projekta je 928.630,00 kn i u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Đakovo.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »