Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Učenici PŠ Slatinik Drenjski pobjednici natječaja „Najmlađi za vode Hrvatske 2021. – 2022.“

Učenici PŠ Slatinik Drenjski pobjednici su natječaja „Najmlađi za vode Hrvatske 2021. – 2022.“ Naime, na natječaj Hrvatskih voda, posvećen Svjetskom danu voda 2022. i temi „Podzemne vode:...

Učenici PŠ Slatinik Drenjski pobjednici su natječaja „Najmlađi za vode Hrvatske 2021. – 2022.“ Naime, na natječaj Hrvatskih voda, posvećen Svjetskom danu voda 2022. i temi „Podzemne vode: učinimo nevidljivo vidljivim“, pristigla su 273 učenička rada iz cijele Hrvatske. Povjerenstvo za pregled, usporedbu i odabir radova izabralo je one najbolje, uzimajući u obzir zastupljenost zadane teme, jedinstvenost projekta, inovativnost, glavnu poruku i cilj projekta, uspješnost edukacije i podizanja svijesti o očuvanju voda/podzemnih voda, uključenost učenika u projekt i druge elemente važne za ukupni edukativni dojam projekta.

U kategoriji likovnih radova učenika razredne nastave najboljim radom proglašen je rad učenika PŠ Slatinik Drenjski. Riječ je o maketi bunara koju su izradili učenici četvrtoga razreda – Karlo i Mia Matanovac. Hrvatske vode će im uskoro dodijeliti prigodne nagrade edukativnog sadržaja. Osim toga cijeli razred osvajio je majice, a zid PŠ Slatinik Drenjski bit će ukrašen još jednom plaketom. Četvrti je razred, pod mentorstvom učiteljice Željke Rossi, sudjelovao u različitim projektnim aktivnostima vezanim uz podzemne vode – nevidljivom blagu koje ima vidljiv utjecaj na naš svakodnevni život. U sklopu projekta, također su izveli i simili pjesmu Škripi đeram koji možete poslušati na poveznici.

FOTO: FB Osnovna škola Drenje

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »