Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Učenici od ponedjeljka kreću na nastavu

Podsjećamo na preporuke o kojima se raspravljalo na sjednici Stožera a koje su upućene Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Prije svega, nije zatraženo zatvaranje ugostiteljskih objekata i terasa...

Podsjećamo na preporuke o kojima se raspravljalo na sjednici Stožera a koje su upućene Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Prije svega, nije zatraženo zatvaranje ugostiteljskih objekata i terasa jer kako smatraju u županijskom stožeru , to bi bilo pretjerano s obzirom na relativno dobru situaciju županiji. Predložili su da se ravnatelji osnovnih i srednjih škola odluče na B model pohađanja nastave koji je kombinacija nastave online i uživo, no sljedeći tjedan, kako navode, imat će analizu oboljelih u obrazovnim ustanovama te će nakon toga donijeti odluku o eventualnom pooštravanju mjera. Za sada, učenici od ponedjeljka normalno kreću na nastavu.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »