Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ubojica pronađen u polju između Đakova i Đakovačkih Selaca

Osumnjičenik koji je jučer usmrtio socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrb i teško ranio njezina kolegu pravnika Centra uhićen je oko 20 sati i doveden u policijske prostorije,...

Osumnjičenik koji je jučer usmrtio socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrb i teško ranio njezina kolegu pravnika Centra uhićen je oko 20 sati i doveden u policijske prostorije, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Osumnjičeni Andrija Drežnjak je nakon dojave građana pronađen u blizini auto-ceste  A5, rekao je zamjenik načelnika PU Darijo Premec i novinarima u Đakovu.

O daljnjim koracima odlučit će tužiteljstvo. Policija je tijekom potrage zaprimila nekoliko dojava o lokacijama njegova kretanja, koje se nisu pokazale točnima, a u potrazi su bili angažirani djelatnici interventne, specijalne i kriminalističke policije.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »