Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U Zagrebu započinje WorldSkills Croatia 2024.

Autor: Novi Radio

Uz domaćinstvo i sudjelovanje učenika Srednje strukovne škole Antuna Horvata

U Zagrebu započinje WorldSkills Croatia 2024. - Novi Radio, Đakovo

Danas u Zagrebu započinje Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., najveći događaja u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje učenika i učenica u ovomu dijelu Europe.
Svečano otvaranje se održava na Zagrebačkom velesajmu 13. svibnja 2024. u 18. sati u Paviljonu 5. Natjecanje se održava od 13. do 15. svibnja u šest paviljona na Zagrebačkom velesajmu u 42 discipline, a Srednja strukovna škola Antuna Horvata je i ove godine domaćin discipline Pekarstvo u Paviljonu 8a.
Među najbolje u Hrvatskoj, koji se bore i za plasman na svjetsku završnicu Worldskillsa 2024. u Francuskoj, plasiralo se petero učenika i učenica iz Srednje strukovne škole Antuna Horvata: Lea Raković u disciplini Frizerstvo, Lovro Vrtarić u disciplini Agro u Slavonskom Brodu, Luka Majhen u disciplini Soboslikarstvo, Toni Vujanović u disciplini Strojarske tehnike i Valent Osrečki u disciplini Keramičarstvo.

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »