Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U vozilu došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave

Jučer u 6 i 15 sati policija je zaprimila dojavu da se između Budrovaca i Đurđanaca nalazi vozilo u kanalu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečeno je vozilo i u njemu mrtva...

Jučer u 6 i 15 sati policija je zaprimila dojavu da se između Budrovaca i Đurđanaca nalazi vozilo u kanalu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečeno je vozilo i u njemu mrtva muška osoba. Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske, u suradnji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika u Osijeku i policijskim službenikom za protueksplozijsku zaštitu Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek, utvrđeno je da je u vozilu došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

Tijelo smrtno stradalog muškarca je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija. Nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti navedenog događaja, navode iz Policije.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »