Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U Savi pronađeno mrtvo tijelo muške osobe

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, jutros u 7 i 50 sati, zaprimljena je dojava da se u rijeci Savi nalazi mrtva osoba. Na mjesto događaja u Slavonskom Brodu, u Splavarsku ulicu, odmah su upućeni...

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, jutros u 7 i 50 sati, zaprimljena je dojava da se u rijeci Savi nalazi mrtva osoba.

Na mjesto događaja u Slavonskom Brodu, u Splavarsku ulicu, odmah su upućeni policijski službenici koji su potvrdili istinitost dojave. Također su angažirani djelatnici nadležnih službi koji su u 9 i 50 sati, na obalu izvukli mrtvo tijelo muške osobe, za koje se procjenjuje da je više dana bilo u vodi. Kod nepoznate osobe su pronađeni dokumenti što ukazuje na to da bi se moglo raditi o stranom državljaninu koji je nezakonito prešao državnu granicu. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju identiteta osobe, uzroka smrti i ostalih činjenica i okolnosti vezano uz ovaj događaj.  U želji da se na bilo koji način domognu zemalja Europske unije, strani državljani često riskiraju svoje živote te preplivavaju opasnu rijeku Savu ili istu prelaze malim gumenim čamcima u grupama ili pojedinačno.

Iz policije upozoravaju da su nezakoniti prelasci državne granice vrlo riskantni, te osobe vrlo često smrtno stradavaju, kao što je to bio slučaj i 23. prosinca.

Izvor: PU brodsko-posavska

Foto: Ilustracija

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »