Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U petak pojačani nadzor biciklista

U vremenu od 11-17.10.2021. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća s materijalnom štetom, te 1 prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u kojoj su 2 osobe...

U vremenu od 11-17.10.2021. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća s materijalnom štetom, te 1 prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u kojoj su 2 osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Izdvajamo onu koja se dogodila 11. listopada u Đakovu u Ulici I.G.Kovačića 9. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovala je vozačica osobnog automobila uslijed nepropisnog uključivanja vozilom u promet. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je drugi sudionik upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji  2,15g/kg.

Dana 22.10.2021.godine u vremenu od 16,00 do 22,00 sata na području PP Đakovo provest će se pojačane mjere nadzora vozača bicikla.         

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »