Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U OBŽ preminulo sedam osoba od koronavirusa

Od 487 obrađenih uzoraka u posljednja 24 sata pozitivnih je bilo 224, objavio je Županijski stožer civilne zaštite. Najviše novopozitvnih je u Osijeku – 96, Čepin 14, Beli Manastir 12, Našice...

Od 487 obrađenih uzoraka u posljednja 24 sata pozitivnih je bilo 224, objavio je Županijski stožer civilne zaštite. Najviše novopozitvnih je u Osijeku – 96, Čepin 14, Beli Manastir 12, Našice 10, Bizovac, Đakovo i Valpovo po 9, Donji Miholjac 7, Belišće 6, Kneževi Vinogradi, Koška i Podgorač po 5, Drenje, Erdut, Ernestinovo i Semeljci po 4, Antunovac i Šodolovci po 3, Bilje, Darda, Jagodnjak, Petlovac i Petrijevci po 2, Čeminac, Draž, Đurđenovac, Viškovci i Vladislavci po 1.

Na bolničkom liječenju su 162 osobe (121 u KBC Osijek, 41 u OŽB Našice) od kojih je 30 u Respiracijskom centru, a preminulo je sedam osoba; 4 iz Osijeka, ostali iz Belog Manastira, Đakova i Laslova, u dobi od 60 do 83 godine.

U samoizolaciji su 863 osobe.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »