Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U OBŽ novopozitivno 27 osoba, troje preminulo

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 296 uzoraka od kojih je 27 bilo pozitivno na koronavirus....

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 296 uzoraka od kojih je 27 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše (11) novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, po dvije osobe su s područja Bilja, Čepina, Darde, Đakova i Našica, a po jedna Belog Manastira, Čeminca, Donje Motičine, Erduta, Ernestinova i Petrijevaca. .

Na bolničkom liječenju nalazi se 55 osoba oboljelih od COVID-19, i to 44 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 10 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 11 pacijenata s tim oboljenjem.

Preminule su tri osobe u dobi od 57, 72 i 82 godine.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 706 osoba.

Policijski službenici proveli su 16 provjera osoba u samoizolaciji (15 samoinicijativno i jednu po dojavi građana), a samo u jednom slučaju (u Našicama) provjeravanu osobu nisu zatekli na prijavljenoj adresi. Obavili su i 184 nadzora objekata i nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 40 nadzora provođenja epidemioloških mjera (21 ugostiteljski objekt, po 3 trgovačka centra, prodavaonica i pekarnica, a ostalo u drugim objektima), pri čemu nisu utvrdili nepravilnosti.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »