Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U OBŽ 12 novopozitivnih, preminulo šest osoba

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 111 uzoraka od kojih je 12 bilo pozitivno na koronavirus. Pet novopozitivnih osoba ima prebivalište...

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 111 uzoraka od kojih je 12 bilo pozitivno na koronavirus.

Pet novopozitivnih osoba ima prebivalište na području grada Osijeka, zatim 2 na području Belog Manastira, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Antunovca, Belišća, Čepina, Čeminca i Podgorača.

Na bolničkom liječenju nalazi se 111 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 82 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 18 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 29 pacijenta s tim oboljenjem.

Preminulo je šest osoba koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 55 do 89 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 823 osobe.

Policijski službenici proveli su 7 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili 2 kršenja, i to na MCGP Erdut za dvoje stranih državljanina koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati, zbog čega su im uručeni prekršajni nalozi. Obavili su i 145 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

Tijekom vikenda, 14. do 16. svibnja, inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 71 nadzor provođenja epidemioloških mjera (115 u ugostiteljskim objektima, 24 u trgovačkim centrima, 9 u prodavaonicama, 5 u tržnicama, a ostalo u drugim objektima), a nisu utvrdili nepravilnosti.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »