Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U Đakovu cijepljeno 870 osoba

Na poboljšanje epidemiološke situacije sigurno je velikim dijelom utjecalo cijepljenje građana protiv koronavirusa, a tijekom vikenda na području Osječko-baranjske županije organizirano je cijepljenje...

Na poboljšanje epidemiološke situacije sigurno je velikim dijelom utjecalo cijepljenje građana protiv koronavirusa, a tijekom vikenda na području Osječko-baranjske županije organizirano je cijepljenje bez prethodnog naručivanja. U Đakovu se cijepilo u Gradskoj dvorani, a dužeg čekanja nije bilo osim u subotu prije podne, kada se na cijepljenje čekalo oko sat vremena

U Đakovu se cijepilo 870 građana a na svih sedam punktova ukupno 3814. Svi su primili cjepivo Pfizer. Ukoliko zainteresiranost građana bude kao tijekom vikenda , postupak cijepljenja bez najave će se nastaviti, o čemu će se odlučiti u utorak na sjednici Stožera civilne zaštite OBŽ.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »