Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U Amadei počeo projekt "Zdravlje biram i treniram"

Udruga za psihosocijalne potrebe Amadea u partnerstvu s Maticom umirovljenika Đakovo u četvrtak, 14. sprnja, započela je s realizacijom projekta „Zdravlje biram i treniram”. U okviru projekta,...

Udruga za psihosocijalne potrebe Amadea u partnerstvu s Maticom umirovljenika Đakovo u četvrtak, 14. sprnja, započela je s realizacijom projekta „Zdravlje biram i treniram”. U okviru projekta, ponedjeljkom i četvrtkom u 8:30 sati, održavat će se sat tjelovježbe uz vodstvo studenta kineziologije, Nevena Čupića. Na prvoj tjelovježbi koja se održala jučer, u prekrasnom dvorištu Centra Amadea, okupilo se oko 30 umirovljenika. Iz Matice umirovljenika Đakovo pozivaju sve osobe starije dobi da se pridruže ovoj rekreaciji. U okviru projekta nabavit će se i prostirke, gume za vježbanje i lopte.

FOTO: FB Centar Amadea Dnevni boravak za starije i osamljene osobe Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »