Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tvrtki Hemco uručen NATO certifikat

Tvrtki Hemco iz Đakova danas je uručen NATO certifikat za proizvodnju zaštitne opreme, borbenih te službenih odora, a odnosi se na procese projektiranja, razvoja i proizvodnje. Tvrtka Hemco dugododišnji...

Tvrtki Hemco iz Đakova danas je uručen NATO certifikat za proizvodnju zaštitne opreme, borbenih te službenih odora, a odnosi se na procese projektiranja, razvoja i proizvodnje. Tvrtka Hemco dugododišnji je dobavljač Ministarstva obrane RH te je prepoznala svoje mogućnosti i želju za izlaskom na inozemno tržište NATO zemalja u kojima je jedan od osnovnih preduvjeta upravo ovaj dobiveni certifikat na kojega su, kako je rekao direktor Slobodan Mihalj, iznimno ponosni.

Tvrtka Hemco je peta tvrtka koja ima NATO standard , rekao je tom prilikom Roman Mikulić pomoćnik ministra obrane, čije ministarstvo, kako kaže, čvrsto stoji iza domaće industrije.

Hemco trenutno proizvodi komplete borbenih odora, službene i svečane jakne za časnike, negorive kombinezone, vatrogasna odijela, odjeću za hitni medicinski tim, te brojne druge proizvode.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »