Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Treći ciklus najveće nacionalne kampanje sadnje stabala u Hrvatskoj „Zasadi stablo, ne budi panj!"

Od 1. studenog započinje treći ciklus najveće nacionalne kampanje sadnje stabala u Hrvatskoj „Zasadi stablo, ne budi panj!". Sadnja stabala će trajati tijekom studenog, a prijave za sudjelovanje...

Od 1. studenog započinje treći ciklus najveće nacionalne kampanje sadnje stabala u Hrvatskoj „Zasadi stablo, ne budi panj!". Sadnja stabala će trajati tijekom studenog, a prijave za sudjelovanje traju do 15. listopada. Kampanja u prvi plan postavlja borbu protiv klimatskih promjena, a tema je od posebne važnosti u Hrvatskoj koja ima veliku razinu ranjivosti na klimatske promjene, istaknula je za naš radio predsjednica i osnivačica Udruge “Zasadi stablo, ne budi panj!” Matea-Anđelina Kramar.

Udruga se sve više okreće pitanju toplinskih urbanih otoka s obzirom da je sjeća stabala u gradovima puno češća i zabrinjavajuća u odnosu na šume.

O cilju ovogodišnje kampanje Kramar je rekla

Od prve aktivnosti Udruge do danas, zasađeno je više od 150.000 stabala i ostalog sadnog materijala u Hrvatskoj, a novim krugom kampanje Udruga nastavlja još snažnije podizati svijest o ekološkim izazovima, važnosti zelenih površina i šuma kao odgovora na ekološke izazove i promicati proaktivno društveno i ekološko djelovanje lokalnih zajednica.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »