Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tradicionalni Hod Franjevačke mladeži (Frame) od Semeljaca do Đakova

Tradicionalni Hod Franjevačke mladeži (Frame) Osječkoga područnoga bratstva kroz Slavoniju počinje okupljanjem i prigodnim programom u nedjelju, 24. srpnja u Semeljcima, a nastavlja se hodočašćem...

Tradicionalni Hod Franjevačke mladeži (Frame) Osječkoga područnoga bratstva kroz Slavoniju počinje okupljanjem i prigodnim programom u nedjelju, 24. srpnja u Semeljcima, a nastavlja se hodočašćem do Đakova u ponedjeljak, 25. srpnja. Tema ovogodišnjeg Hoda je Euharistija, a geslo koje će mlade voditi dolazi iz Ivanova Evanđelja i glasi: „Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju, ima život vječni!”

Prijavljenih 90 framaša doći će u ponedjeljak oko podneva u Đakovo, gdje će nastaviti program te sudjelovati na večernjoj misi u 18 i 30 u đakovačkoj katedrali. Nakon okrjepe u dvorištu župe, oko 20 sati, nastavit će druženje uz pjesmu na Strossmayerovom trgu ispred katedrale. Pozvani su svi mladi Đakova i okolice da se pridruže misi i večernjoj pjesmi pred katedralom. Hod će se nastaviti predviđenom rutom u utorak, 26. srpnja te završiti u Slavonskom Brodu, odakle mladi autobusima polaze za Asiz i proslavu Gospe od Anđela s mladima drugih zemalja.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »