Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tko je zadužen za čišćenje biciklističkih staza u gradu?

Snijeg koji je pao tijekom vikenda večinu građana nije iznenadio jer su meteorolozi ukazivali na obilne oborine danima prije. Na području Đakova palo je 10-ak centimetara snijega, pa su mnogi tražili,...

Snijeg koji je pao tijekom vikenda večinu građana nije iznenadio jer su meteorolozi ukazivali na obilne oborine danima prije. Na području Đakova palo je 10-ak centimetara snijega, pa su mnogi tražili, zadnjih nekoliko godina gotovo zaboravljene lopate za snijeg. Glavne gradske prometnice su čišćene i posipane još dok je snijeg padao, a nas je zanimalo kakva je situacija s nogostupima i biciklističkim stazama, jesu li očišćene na vrijeme te tko je za njih zadužen, a pitali smo i građane za njihovo mišljenje.

Isto pitanje postavili smo i gradskom komunalnom poduzeću Univerzal ali dok čekamo odgovor na upit podsjećamo da znatan broj sugrađana i tijekom zime koristi bicikli kao prijevozno sredstvo.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »